PRAVILA PRIVATNOSTI

Ažurirano 04. srpnja 2020

Kada posjetite našu web stranicu (http://www.prijavituriste.com.hr), mobilnu aplikaciju (PrijaviTuriste) i koristite naše usluge, povjeravate nam svoje osobne podatke. Vašu privatnost shvaćamo vrlo ozbiljno. U ovoj obavijesti o privatnosti želimo vam objasniti na najjasniji mogući način koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo i koja prava imate u vezi s njima. Nadamo se da ćete trebati neko vrijeme da ga pažljivo pročitate, jer je važno. Ako postoje neki uvjeti u ovoj obavijesti o privatnosti s kojima se ne slažete, prekinite upotrebu naših web-lokacija ili aplikacija i naših usluga.

Ova se obavijest o privatnosti odnosi na sve podatke prikupljene putem naše web stranice (kao što je http://www.prijavituriste.hr), mobilnu aplikaciju, ("Aplikacija") i / ili sve povezane usluge ili događaje (zajedno ih navodimo u ovoj obavijesti o privatnosti kao "Usluge").

Molimo pažljivo pročitajte ovu obavijest o privatnosti jer će vam pomoći donijeti informirane odluke o dijeljenju vaših osobnih podataka s nama.

1. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO?

Osobni podaci koje nam dobrovoljno priložite

Osobni podaci koje Aplikacija prikuplja ovise o kontekstu vaše interakcije s nama i Uslugama ili Aplikacijama, vašim izborima i proizvodima i značajkama koje koristite. Osobni podaci koje Aplikacija prikuplja mogu obuhvaćati sljedeće:

Svi osobni podaci koje nam dajete moraju biti istiniti, potpuni i točni i morate nas obavijestiti o svim promjenama takvih osobnih podataka.

Informacije koje se automatski prikupljaju

Neke informacije - poput IP adrese i / ili karakteristika preglednika i uređaja - prikupljaju se automatski kada posjetite naše usluge ili aplikacije.

Ove informacije ne otkrivaju vaš specifični identitet (poput vašeg imena ili podataka o kontaktima), ali mogu sadržavati podatke o uređaju i upotrebi, kao što su vaša IP adresa, karakteristike preglednika i uređaja, operativni sustav, postavke jezika, referentni URL-ovi, naziv uređaja, država, lokacija, informacije o tome kako i kada koristite naše Usluge ili Aplikacije i ostale tehničke informacije. Te su informacije prije svega potrebne za održavanje sigurnosti i rada naših Usluga ili Aplikacija, te za našu internu analizu i izvještavanje.

Informacije prikupljene putem naših aplikacija

Ako koristite naše aplikacije, također možemo prikupiti sljedeće podatke:

Pristup mobilnom uređaju: Možemo zatražiti pristup ili dopuštenje određenim značajkama s vašeg mobilnog uređaja, uključujući kameru vašeg mobilnog uređaja, pohranu i druge značajke. Ako želite promijeniti naš pristup ili dozvole, to možete učiniti u postavkama uređaja.

Podaci mobilnih uređaja: Možemo automatski prikupiti podatke o uređaju (kao što su ID vašeg mobilnog uređaja, model i proizvođač), operativni sustav, informacije o verziji i IP adresa.

2. KAKO KORISTIMO VAŠE PODATKE?

Podatke koje prikupljamo ili primamo koristimo kako bismo:

3. U KOJIM SLUČAJEVIMA DIJELIMO VAŠE INFORMACIJE?

Informacije dijelimo samo uz vaš pristanak, u skladu sa zakonima, pružamo vam usluge, zaštitimo vaša prava ili ispunjavamo poslovne obveze.

Možemo obrađivati ili dijeliti podatke na temelju sljedeće pravne osnove:

4. KAKO ČUVAMO VAŠE INFORMACIJE SIGURNIMA?

Proveli smo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere sigurnosti namijenjene zaštiti sigurnosti svih osobnih podataka koje obrađujemo. Međutim, imajte na umu da ne možemo jamčiti da je internet 100% siguran. Iako ćemo se potruditi zaštititi vaše osobne podatke, prijenos osobnih podataka u i iz naših Usluga ili aplikacija na vlastiti je rizik. Uslugama biste trebali pristupiti samo u sigurnom okruženju.

6. KOJA SU VAŠA PRAVA PRIVATNOSTI?

U nekim regijama (poput Europskog gospodarskog prostora) imate određena prava prema važećim zakonima o zaštiti podataka. To može uključivati ​​pravo (i) zatražiti pristup i dobiti kopiju vaših osobnih podataka, (ii) zatražiti ispravku ili brisanje; (iii) da ograniči obradu vaših osobnih podataka; i (iv) ako je primjenjivo, na prenosivost podataka. U određenim okolnostima imate i pravo prigovora na obradu vaših osobnih podataka. Da biste postavili takav zahtjev, molimo upotrijebite niže navedene kontakt podatke. Razmotrit ćemo i djelovati na svaki zahtjev u skladu s primjenjivim zakonima o zaštiti podataka. Ako se oslanjamo na vaš pristanak da obrađujemo vaše osobne podatke, imate pravo u bilo kojem trenutku povući svoj pristanak. Međutim, imajte na umu da to neće utjecati na zakonitost obrade prije povlačenja. Ako imate prebivalište u Europskom gospodarskom prostoru i vjerujete da nezakonito obrađujemo vaše osobne podatke, također imate pravo žaliti se kod svog lokalnog nadzornog tijela za zaštitu podataka. Njihove podatke za kontakt možete pronaći ovdje: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

7. IZMJENE POLITIKE PRIVATNOSTI

Možemo povremeno ažurirati ovu politiku o privatnosti. Ažurirana verzija bit će naznačena ažuriranim datumom "Ažurirano", a ažurirana verzija stupit će na snagu čim postane dostupna. Ako napravimo značajne izmjene u ovim pravilima o privatnosti, možemo vas obavijestiti bilo vidnim slanjem obavijesti o takvim promjenama ili direktno slanjem obavijesti. Preporučujemo vam da često pregledavate ovu politiku privatnosti kako biste bili informisani o tome kako štitimo vaše podatke.

8. KONTAKT

Ako imate pitanja ili komentara o ovim pravilima, možete nam poslati e-poštu na kontakt@prijavituriste.com.hr ili poštom na:

Savska cesta 118
Zagreb 10000
Croatia